ZZBO zoekt vrijwilligers

Logo zzbo

Wilt u wel eens achter een camera staan? Of een beeldmixer bedienen? Het ZZBO is op zoek naar vrijwilligers en leren u hoe het werkt.

De Zaanse Zieken en Bejaarden Omroep (ZZBO) verzorgt ruim 20 jaar wekelijks televisie-uitzendingen in het Zaans Medisch Centrum. Elke zondagmorgen wordt door de geestelijke zorg een kerkdienst in het personeelsrestaurant gehouden. De ZZBO doet hiervan live verslag voor patiënten die niet in staat zijn om hun kamer te verlaten.

Oproep
De ZZBO is op zoek naar vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan deze uitzendingen. Wij zoeken mensen die achter een camera willen staan of de beeldmixer willen bedienen. Een opleiding wordt door de ZZBO verzorgd. Gemiddeld werkt een vrijwilliger eens per maand mee aan de kerkdienst.

Interesse?
Heeft deze oproep uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar: bestuur@zzbo.nl of te bellen met Christiaan Homburg op telefoonnummer: 0628477243.

Met vriendelijke groet,
Christiaan Homburg
Hoofd Techniek ZZBO

About Neeltje
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Nieuws | Tags: | Geplaatst op 27 juni 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856