ZWO april 2018 10 projecten

Beste mensen,

Dankzij uw giften kunnen we de volgende projecten met ieder € 1000, de nood in de wereld een klein beetje verzachten. Hartelijk dank.
Na rijp beraad zijn de volgende projecten gekozen:

1. Nood kreet uit Syrië.
2. Unu Pikin: Stichting Unu Pikin zet zich in voor de kansarme kinderen in Suriname. Zij ondersteunt lokale scholen en organisaties bij het verkrijgen van materialen, beheren van
3. Solidaridad/koffieboeren Kerkenactie 2017/2018. Wereldwijd stijgt de vraag naar koffie jaarlijks met 1,3%.. Solidaridad traint kleine koffieboeren in Colombia, Mexico en Peru.
4. Wereld lepra zending. Lepra is een afschuwelijke ziekte die levens compleet verwoest. Ieder jaar vragen we daarom op Wereld Lepra Dag (de laatste zondag van januari) aandacht voor leprapatiënten. Vroegtijdige behandeling van lepra kan allerlei nare misvormingen voorkomen.

5. Maf/cockpit. Digitale cockpit voor Mongolië. We bidden dat er dit jaar een digitale cockpit voor Mongolië aangeschaft kan worden om zieken te bezoeken. Deze investering helpt o.a. om sneller en veiliger te vliegen.

6. Hoop voor Albanië. Missie en Visie De Stichting Hoop voor Albanië heeft zich o.a. ten doel gesteld: het bevorderen van het materiële en geestelijke welzijn van het Albanese volk en het verbeteren van hun levensomstandigheden. Hoop voor Albanië werkt vanuit een Christelijke levensvisie.

7. War child safe place. De bescherming van kinderen staat centraal in wat War Child gelooft en doet. We bemiddelen om geweld, uitbuiting, misbruik of verwaarlozing van kinderen te voorkomen, aan te pakken en erop te reageren.
8. Edukans. Wereldwijd gaan 264 miljoen kinderen en jongeren niet naar school of ze stoppen voortijdig. Edukans is dé ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs.
9. Sos kinderdorpen. SOS Kinderdorpen is een goed doel dat hulp biedt aan kwetsbare kinderen in 135 landen en gebieden. We helpen weeskinderen maar ook kinderen die de zorg van hun familie zijn verloren of dreigen te verliezen. De basis: een liefdevolle en veilige familie voor ieder kind.
10. Roemeense kinderhulp, Tinkerbell.. De Stichting Roemeense Kinderhulp is sinds 1990 in Roemenië actief met de volgende activiteiten: kindertehuis, opvang bij gastgezinnen, kerstpakkettentransport, lokale ondersteunings- en ontwikkelingsprojecten, enz.

Categorieën: ZWO | Tags: | Geplaatst op 1 juni 2018

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

1 Reactie

  1. door Bert Boer

    Op 2 juni 2018

    Mooi om zoveel projecten te steunen. Jullie zijn goed bezig!

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856