Zonnepanelen op de kerk

Zonnepanelen

Een leuke tip van dominee Pieter van der Woel. De Gereformeerde Kerk in Den Ham besloot een wel heel bijzonder patroon aan zonnepanelen op het dak te laten leggen! Iets voor ons?

Zonnepanelen kun je natuurlijk gewoon op het dak van je kerk leggen, maar je kunt ze ook gebruiken om je geloof te betuigen. In het Overijsselse Den Ham, gemeente Twenterand, kwam de Gereformeerde Kerk, onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland, op het idee de panelen in de vorm van een kruis te laten leggen.

Besparing, milieu en uiting
Medewerkers van het bedrijf Sepa Solar plaatsten 52 zonnepanelen, die op jaarbasis 11.000 kWh stroom zullen verzorgen. De zonnepanelen leveren de gemeente, samen met de nieuwe ledverlichting, een besparing van 5000 euro op.
Bron: Nederlands Dagblad

Uw tip?
Heeft u iets bijzonders, opvallends of interessants gelezen dat u op de website wil delen? Mail het de webredactie.

About Neeltje
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorie├źn: Nieuws | Tags: | Geplaatst op 2 april 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856