Zin in Film: Adam’s Apples

Zin in film? Deze winter worden er films vertoond op 5 bijzondere locaties: in verschillende kerken en een molen in de Zaanstreek. Het zijn mooie, leuke, ontroerende, bijzondere films die tot nadenken en napraten uitnodigen. Op vrijdag 9 oktober is de eerste vertoning.

De eerste filmavond is binnenkort in de Kogerkerk. Vertoond wordt dan de film ‘Adam’s Apples’. Dat is een Deense film uit 2005 van de regisseur Andes Thomas Jensen waarin drama, misdaad en humor samenkomen. Een film over botsende levensvisies, over goed en kwaad, over de vraag of mensen kunnen veranderen. Is het geloof van de pastoor een al te roze bril waardoor hij naar de werkelijkheid kijkt?

Ds. Margo Trapman zal een korte inleiding bij de film houden en na afloop is er de mogelijkheid met elkaar na te praten. Van harte welkom bij deze activiteit van vijf samenwerkende protestantse kerken in de Zaanstreek!

Adam’s Apples
Vrijdag 9 oktober 2015
Kogerkerk
Kerstraat 14, Koog aan de Zaan
(hoek Raadhuisstraat-Verzetstraat, naast het viaduct A8 en AH)
Inloop vanaf 19:00 uur; aanvang 19:30 uur
Toegang gratis; collecte ter dekking van de onkosten na afloop

 

About Claudia
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws, Vorming en Toerusting | Tags: | Geplaatst op 22 september 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856