Zaanse Bijbelquiz: Doe mee of kom kijken!

Op donderdag 31 oktober 2013 vanaf 20:00 uur wordt in de Noorderkerk de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gespeeld.

Al enkele jaren is de quizavond een groot succes in het hele land. Teams van verschillende samenstelling spelen met elkaar een Bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. De quiz bestaat uit tien rondes met meerkeuzevragen en een finaleronde. Dit laatste is nieuw: een finale zorgt natuurlijk voor extra spanning!

Wijs met de Bijbel

De quiz wordt gehouden in het kader van de landelijke Bijbelcampagne “Wijs met de Bijbel” met als thema dit jaar ‘Wijze woorden van Paulus’. Er doen acht teams mee van verschillende Zaanse PKN gemeentes: Krommenie, Wormerveer, Wormer, Zaandam (Noorderkerk), Zaandam (Bullekerk), Oostzaan, Westzaan en de Gereformeerd kerk van Koog-Zaandijk. De avond wordt gepresenteerd door Ds Mirjam Sloots (Zaandijk) en Henk Schoemaker.

Meedoen of kijken?

Iedereen is welkom op donderdag 31 oktober. De quiz begint om 20.00 uur. Voorafgaand aan de quiz kunt u vanaf 19.30 uur een kopje koffie of thee drinken in de gemeenschappelijke ruimte van de Noorderkerk. Ook als ‘kijkend’ publiek mag u meedoen aan de vragen met een eigen score formulier.

Meer informatie over de Bijbelquiz en andere activiteiten in de Bijbelcampagne is te vinden op www.bijbelgenootschap.nl.

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: | Geplaatst op 2 oktober 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

1 Reactie

  1. door Gert van der Vegt

    Op 20 oktober 2013

    Hoe kan ik mik voor de quiz opgeven?

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856