Zaans Kompas mei 2018: Help! Hoofdredacteur gezocht!

Misschien een beetje raar om van je eigen magazine te zeggen, maar wat een schitterende cover hebben we! En dan hebben jullie de binnenkant nog niet eens gezien! Maar er is niet enkel trots.. er is ook een zoektocht gaande.

Wat leest u deze maand?
Het covermodel Jurrian Boutsma geeft een gouden tip over een natuurgebied dat absoluut eens bezocht moet worden. Verder: Piet van Tellingen over een mysterie, Bert Boer over het boek waarin hij beschrijft hoe het was om als kleine jongen tijdens de tweede wereldoorlog in Amsterdam te wonen, Kerkrentmeester Koekkoek over hoe groen de PGZ eigenlijk is, een verslag van de Zaanse Passion (met fotocollage) door Dirk Karten, een bijzonder nieuwtje over dominee Sjaak Visser, de kinderpagina van Christine van Gijn, Gerrit de Ridder zoekt Artiszegels voor kinderen die bij de Voedselbank komen en nog veel meer.

Hoofdredacteur gezocht!
Tot slot: de redactie van het Zaans Kompas is met smart op zoek naar een vlotte hoofdredacteur. Iemand die enthousiast is, leiding kan geven, wat van de PGZ af weet en het leuk vindt om onze kerk op de kaart te zetten in de Zaanstreek. Schrijven is een pre, maar absoluut geen vereiste! Ben jij dat of weet je iemand die het zou kunnen zijn? Laat het een van ons weten: Barend van Rookhuijzen, Rob van den Berg, Christine van Gijn, Sjaak Visser of mij, NeeltjeWaagmeester.

En hier de link naar de online versie van het Zaans Kompas: hier

Categorie├źn: Nieuws | Tags: | Geplaatst op 27 april 2018

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856