Zaans Kompas geeft boeken weg!

De tweede editie van ons kerkblad nieuwe stijl is begin deze maand verschenen. En mocht de redactie in de april-editie een boek weggeven, in de mei-editie zijn het er maar liefst twee! Ook u maakt kans.

Marije Tel is recensent bij De Leesfabriek. Dat heeft als doel om jongeren tussen met name de 15-25 jaar te stimuleren om te blijven lezen. Zij deelt in de mei-editie van het Zaans Kompas haar favoriete drie boeken. Op ‘Het Rosie Project’, een volgens Marije ‘geestig, interessant en verbazingwekkend romantisch verhaal over de autistische professor Don’ maakt u kans door een mail te sturen naar kerkblad@pgz-zaandam.nl o.v.v. Het Rosie Project. De winnaar ontvangt het boek van de uitgeverij.

Wat blijft, God na de kaalslag

Dorrit Nijhuis schreef een uitgebreide recensie over het boek ‘Wat blijft, God na de kaalslag’ van Werner Pieterse. Dorrit:’Wat blijft is een inspirerend boek, zowel voor wie bekend is met het christendom als voor wie dat niet is.’ Ook de uitgeverij van dit boek stuurt graag een exemplaar naar een van de lezers van Zaans Kompas. Ook hier geldt: mail de redactie via kerkblad@pgz-zaandam.nl en ditmaal onder vermelding van ‘Wat blijft, God na de kaalslag’.

Zorg dat uw mail voor 14 mei bij de redactie van Zaans Kompas binnen is. En wie weet gaat u de zomer in met een van deze boeken.

Namens de redactie,

Categorieën: Nieuws | Tags: , | Geplaatst op 9 mei 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856