Woordenboeken gezocht

Voor de vrijwilligers die dagelijks gasten ontvangen vanuit de vluchtelingenopvang in het Veldpark zijn we op zoek naar woordenboeken Nederlands-Engels.

De Noorderkerk is sinds een paar dagen dagelijks van 14:00uur tot 16:00 geopend voor de vluchtelingen die in het Veldpark verblijven. Er is gelegenheid voor eenkopje koffie, een gesprek, wat huiselijkheid en rust. Inmiddels wordt er door de vluchtelingen in het Veldpark goed gebruik gemaakt van deze mogelijkheid.

Taal

Ongeveer 100 vrijwilligers zijn hierbij betrokken. Met de vluchtelingen wordt voornameliijk Engels gesproken. Niet alle vrijwilligers spreken even goed Engels, daarom zijn we op zoek naar woordenboeken Engels-Nederlands.. Als u ons op die manier wilt helpen, kunt u uw woordenboek achterlaten in de Noorderkerk. Als u daar niet komt, kunt u contact opnemen met Kees van der Pol via kvanderpol@hetnet.nl. Noteer in het woordenboek uw naam, telefoonnummer en wanneer u het terug wilt hebben.

 

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorie├źn: Activiteiten | Tags: , , , | Geplaatst op 4 oktober 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856