Win een prijs met je paasontbijt!

De webredactie van www.pgz-zaandam.nl is benieuwd wat er met Pasen op jouw/uw ontbijttafel staat en maakt er een wedstrijd van. Maak een foto, een tekening of een mooie menukaart van je/uw paasontbijt of andere paasmaaltijd en stuur het op.

 

Wat?

Pasen is een bijzonder feest, de opstanding van Jezus wordt vaak uitbundig gevierd. Op veel scholen wordt een paasmaaltijd georganiseerd, er zijn mensen die met Pasen uitgebreid ontbijten of samen lunchen.

Maak een foto, een tekening of een mooie menukaart van je/uw paasontbijt of andere paasmaaltijd en stuur het op.  Ook foto’s van een paasmaaltijd op school zijn welkom!

Waarom?

Je/uw inzending wordt geplaatst op de website, waar veel mensen je/uw ontbijt zullen bekijken. We zien elkaar tijdens kerkdiensten, kindernevendienst, gesprekskringen en clubjes en leren elkaar daar kennen. Door je/uw paasmaaltijd te laten zien, kunnen we elkaar weer eens een andere kant laten zien!

Hoe leuk dat allemaal ook is, bij een wedstrijd hoort natuurlijk ook een prijs! Voor de volwassen winnaar is er een bloemige voorjaarsverassing. Voor de iets jongere winnaar gaan we op zoek naar een passende prijs, die bij de leeftijd past.

Hoe?

Insturen van je/uw bijdrage kan via de mail webredactie@pgz-zaandam.nl . Als het lastig is om je tekening of menu in te scannen en te mailen, kun je het opsturen naar het kerkelijk bureau (adres achterin het kerkblad) Dat kan tot woensdag 3 april, op 12 april zullen we via het Kerkblad, de website en facebook bekend maken wie er heeft gewonnen.

Veel succes!

Namens de webredactie

Categorieën: Activiteiten | Tags: , | Geplaatst op 21 maart 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856