Wij gaan naar Zambia

Negen jongeren gaan in de zomer van 2014 bouwen aan een betere wereld in Zambia. Via de organisatie World Servants zullen zij werken aan lerarenwoningen bij een high school. De voorbereidingen zijn in volle gang en ook u kunt een bijdrage leveren. De jongeren vertellen hoe.

Van 11 tot en met 31 juli 2014 gaan we naar het dorp Miloso. Via de Christelijke organisatie World Servants gaan we daar lerarenwoningen bouwen. Tegelijkertijd zal een andere groep aan een grote school bouwen. We hebben er super veel zin in en we zijn druk bezig met het bedenken en organiseren van leuke acties om dit project mogelijk te maken.

Op 15 december zal in beide kerken na de dienst een presentatie door ons gegeven worden. Dan krijgt u meer informatie over de reis en de organisatie. Na de dienst verkopen wij vogelhuisjes en voer, waarvan de opbrengst naar ons project gaat. Met uw steun, helpen we de kinderen met het bouwen aan een betere toekomst.

Driegangen diner

Ook willen wij u attenderen op onze speciale Kerstactie. Wij organiseren namelijk een heerlijk driegangen diner op vrijdagavond 20 December in de Noorderkerk. Het is geheel verzorgd door ons en de vrijwillige koks. Wij verwachten rond de €20 per persoon te vragen, waarvan de opbrengst geheel naar het project gaat. Zorg dat u dit feest niet mist en schrijf u na de dienst van 15 december in op de gastenlijst in één van de kerken of stuur een email naar ouwerkerk.mb@gmail.com. Meer info, zoals het menu, zal volgen in de genoemde presentatie.

Blijf op de hoogte

Via het kerkblad en de website houden we u op de hoogte van het project en meer leuke acties. Er komt ook een actie kalender in de kerk te hangen, zodat u weet wanneer onze acties zijn. Kijk ook op onze eigen website.

Met veel liefs Martijn, Emile, Sjoerd, Tamara, Judith, Iris, Nikkie, Jenay, Naomi en Aukje

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: 15 jaar en ouder, Activiteiten, reis | Tags: , , | Geplaatst op 21 november 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

1 Reactie

  1. door Marijke

    Op 24 november 2013

    Stoer van jullie! Gods zegen gewenst bij alle voorbereidingen en de uitvoering! (en ook heel veel plezier natuurlijk 😉 )

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856