Werk mee aan de mooiste website

Webredactie bij Dienstencentrum

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van websites en internet. De webredactie, een team van enthousiaste mensen, kan jouw hulp heel goed gebruiken!


De website wordt steeds vaker gebruikt voor het verspreiden van informatie vanuit de kerk. De webredactie krijgt het er steeds drukker mee. Daarom zijn we op zoek naar mensen, jong of oud, man of vrouw, die ons gezellige team willen versterken.

 

Wat doet de webredactie?

De website wordt onderhouden door een technisch team en de webredactie. De webredactie bestaat nu uit vier mensen: Leni, Ellis, Roselien en Neeltje. Het plaatsen van ingezonden berichten vormt het grootste gedeelte van ons werk. In een prachtig systeem is het een kwestie van knippen, plakken en het schrijven van een korte introductie. Daarnaast bewerken we bijdragen, schrijven zelf artikelen en zoeken er zo nodig afbeeldingen bij. Ook vragen we mensen om af en toe een bijdrage te schrijven.

Geen vergadertijgers

Wat we weinig doen is vergaderen! Het meeste werk doen we vanaf thuis en de contacten lopen vooral via de mail. Je bent er niet veel tijd aan kwijt.

Niet technisch, makkelijk te leren!

We zijn vooral op zoek naar mensen die willen helpen bij het plaatsen van artikelen op website. Technisch hoef je daar niet voor te zijn, maar het is wel handig als je thuis bent op de computer. Het plaatsen van de artikelen is gemakkelijk te leren.

Werkplezier

Wat levert het je op? Geldelijk niets, het is vrijwilligerswerk. Maar door het werken aan de website blijf je wel op hoogte van wat er leeft in je kerk en kun je iets doen voor je kerk. Het is een kans om wat nieuws te doen en misschien ook te leren. Daarbij blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van websites en social media.

Belangstelling

Ken je één van ons: spreek ons aan! Of laat een reactie achter, dan nemen we contact met je op. Je kunt ons mailen op webredactie@pgz-zaandam.nl

We verwelkomen je graag in de webredactie!

Leni, Ellis, Roselien en Neeltje

Categorieën: Nieuws | Tags: , | Geplaatst op 19 september 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

3 Reacties

 1. door Marijke

  Op 20 september 2012

  Hoeveel tijd zou je erin moeten steken? En komen er vaak dingen die nog even snel, liefst gisteren, geplaatst moeten worden, waardoor je eigenlijk iedere dag moet kijken of je iets moet doen? En nee, dit is nog géén aanmelding. Het lijkt me ontzettend leuk, maar door omstandigheden moet ik er heel erg goed over nadenken of het eventueel wel verstandig zou zijn.

 2. door Neeltje

  Op 21 september 2012

  Hai Marijke,

  We proberen bijdragen binnen 3 dagen te plaatsen. Het kost je ongeveer een uurtje in de week tijd. Ja, er komen wel eens spoedberichtjes binnen, maar we zijn een team, dus als de een druk is, plaatst de ander het bericht.

  Momenteel ben ik degene die elke dag even in de inbox kijkt.. Klinkt heel druk, maar ik zie berichten op mijn smartphone binnenkomen. Ellis vervangt mij indien nodig en kijkt ook regelmatig in de inbox.

  We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om zo nu en dan iets te plaatsen op de website en daar een korte introductie bij wil schrijven. Ik doel dan op de eerste twee a drie regels die vetgedrukt zijn. Daarbij stuur je de schrijver van de bijdrage de link die naar het artikel op de website wijst. Zo weten gemeenteleden wanneer iets op de website staat.

  Het zou ook leuk zijn als je zo nu en dan mee denkt over de website. En als je eens iemand aanspreekt door te vragen naar een verslag van een evenement bijvoorbeeld.

  Als webredacteur weet je wat er leeft en wat er speelt. Een unieke functie binnen de PGZ.

  We horen van je als je nog meer vragen hebt of als je besluit deel te nemen.

  Groetjes,
  Neeltje

 3. door Marijke

  Op 21 september 2012

  Dank je voor je reactie Neeltje. Ik laat het allemaal nog even pruttelen.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856