Afscheidsdienst Ds. Rapp

Vorige week was Ds. Birke Rapp’s afscheid in haar oude gemeente. Aanstaande zondag is haar welkomstdienst in de Noorderkerk.

Zondagmiddag 18 augustus nam Ds. Birke Rapp afscheid van haar gemeente Zeevang-Oudendijk in de sfeervolle kerk van Beets. Een delegatie van de kerkenraad Oost en de beroepingscommissie heeft deze dienst bijgewoond. Het was een mooie dienst met veel belangstelling en Ds. Rapp werd uitvoerig bedankt voor haar inzet in de afgelopen jaren.

De dienst werd begeleid door een uitstekend organist, een cantorij en ook de kinderen van Ds. Rapp speelden gezamenlijk een muziekstuk

Haar vele initiatieven en vermogen tot organiseren werden door alle sprekers geroemd en uit alles bleek dat men maar node afscheid van haar nam. Na de dienst was een druk bezochte receptie.

Wij hebben er alleen maar meer vertrouwen in gekregen dat wij met Ds. Rapp een goede predikant en uitstekend organisator hebben benoemd en hopen op een mooie en volle welkomstdienst aanstaande zondag, aanvang 14.30 uur!

About Roselien
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorie├źn: Nieuws, Onze Gemeente | Tags: | Geplaatst op 23 augustus 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856