Afscheidsdienst Ds. Rapp

Vorige week was Ds. Birke Rapp’s afscheid in haar oude gemeente. Aanstaande zondag is haar welkomstdienst in de Noorderkerk.

Zondagmiddag 18 augustus nam Ds. Birke Rapp afscheid van haar gemeente Zeevang-Oudendijk in de sfeervolle kerk van Beets. Een delegatie van de kerkenraad Oost en de beroepingscommissie heeft deze dienst bijgewoond. Het was een mooie dienst met veel belangstelling en Ds. Rapp werd uitvoerig bedankt voor haar inzet in de afgelopen jaren.

De dienst werd begeleid door een uitstekend organist, een cantorij en ook de kinderen van Ds. Rapp speelden gezamenlijk een muziekstuk

Haar vele initiatieven en vermogen tot organiseren werden door alle sprekers geroemd en uit alles bleek dat men maar node afscheid van haar nam. Na de dienst was een druk bezochte receptie.

Wij hebben er alleen maar meer vertrouwen in gekregen dat wij met Ds. Rapp een goede predikant en uitstekend organisator hebben benoemd en hopen op een mooie en volle welkomstdienst aanstaande zondag, aanvang 14.30 uur!

Categorieën: Nieuws, Onze Gemeente | Tags: | Geplaatst op 23 augustus 2013