Welkom bij het ZIM-voorjaarsconcert

Het ZIM-voorjaarsconcert, dat jaarlijks in de Westzijderkerk of Bullekerk wordt gegeven door het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor (ZIM), vindt plaats op woensdag 23 april 2014.  De aanvang is 20.00 uur, kerk open 19.30 uur.

Het ZIM bestaat dit jaar 31 jaar en zingt in de Westzijderkerk onder leiding van de enthousiaste dirigent en organist Martin Mans. Dit jaar wordt het voorjaarsconcert een speciale uitvoering door de medewerking van de semiprofessionele Vocalgroup VOICE o.l.v. Martin Mans. Begeleiders zijn Mark Brandwijk op vleugel en Dirk Out op het fraaie Flentrop orgel.

Dit geweldige concert kan bijgewoond worden voor slechts € 12,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij  Fahner’s Lederhandel, Sav. Lohmanstraat 15, Zaandam, J. Dral, Waterput 60, Oostzaan, De Saenkanter, Zaanweg 120, Wormerveer en de koorleden. Via de agenda op www.zimmk.nl kunnen ook kaarten besteld worden.

Meezingen

De koorleden van het ZIM komen uit de hele regio en daarbuiten, van Almere, Haarlem, IJmuiden, Alkmaar, Purmerend tot Hoorn. Een groot deel van hen zal meezingen op dit concert. Het ZIM treedt hoofdzakelijk op in Noord- en Zuid-Holland en werkt mee aan radio en tv opnamen. Dit jaar gaat het ZIM ook zingen in Wenen.

Wie wil meezingen in dit bijzondere koor is van harte welkom op een van de repetities. Het ZIM repeteert buiten vakanties op woensdagavond in de Noorderkerk aan de Heijermansstraat te Zaandam, aanvang 19.30 uur.

Zie ook www.zimmk.nl

 

 

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Muziek | Tags: , , | Geplaatst op 9 april 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856