Welkom bij de gezinnenavond

Ouders zijn met hun kinderen welkom om elkaar te ontmoeten bij een maaltijd tijdens de gezinnenavond op 24 oktober 2014. Alle leeftijden zijn welkom vanaf 17:30uur in de Noorderkerk. Boeiende vragen en uitspraken van kinderen zullen gespreksonderwerp zijn.

Het thema zal zijn: Boeiende vragen/uitspraken van kinderen en rake reacties daarop.

Een voorbeeld dat ik zondag hoorde: ’Papa, ik ga jou op Marktplaats zetten’ (uitspraak van een kind van 4 jaar die heel boos is). Maar ook vragen als ’waar is oma nu?’, ’hoe ziet God eruit?’, enz.

Het is mooi als we uitspraken/vragen verzamelen, met eventueel ook de ’best practices’. Hebben jullie wel eens iets meegemaakt of gehoord, mail het me dan.

Op 24 oktober gaan we er dan op een creatieve manier mee aan de gang. En natuurlijk zorgen we met elkaar ook voor een goede tijd voor de kinderen en de jongeren!

De tieners van 12-15 kunnen meedoen met een Rock Steadyprogramma.

En voor de basisschoolkinderen is er een poppenkast!

De maaltijd willen we dit keer op zijn Amerikaans doen. Ieder mag zijn eigen succes-recept meenemen, zodat we van elkaar kunnen genieten.

We hopen jullie allemaal  te ontmoeten op vrijdag 24 okotber vanaf 17.30 uur tot 20.30 uur. Geef nog even door dat je erbij bent via sjaakvisser.ds@gmail.com

 

Mede namens Birke, Cornelis, Eline en Marcel,

 

About Sjaak Visser
Sjaak Visser is predikant vanuit de Noorderkerkgemeente. Hij is getrouwd en vader van drie tieners. Zijn visie is om samen te ontdekken hoe het geloof kan inspireren voor het leven van alledag. Voor een kwart van zijn tijd is hij aangesteld om activiteiten voor jeugd en jongeren te organiseren in nauwe samenwerking met ds Birke Rapp, de predikant voor west Pieter van der Woel, en de algemeen jongerenwerker Martijn Ouwerkerk.

Categorieën: Activiteiten, Jeugd, Middengroep | Tags: , , | Geplaatst op 15 oktober 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856