Welke cover verdient de titel ‘Kerkblad van het jaar 2017’?

Maandelijks maken we het Zaans Kompas, ons kerkblad. Elke maand weer doen we ons best een magazine te maken dat aantrekkelijk is voor een brede doelgroep. Niet alleen voor de gemeenteleden, maar ook van mensen die niet (meer) in de kerk komen. De eerste trigger is de cover. Die moet boeiend zijn. Aansprekend. Herkenbaar. Verrassend. En vooral pakkend.

Welke cover spreekt u/jou het meest aan?
Hebben wij een of meerdere edities die volgens jou/u in aanmerking komen voor de titel ‘Kerkblad van het jaar 2017’? Laat ons weten welke van deze covers u het meest aansprekend en pakkend vindt. Mail het naar kerkblad@pgz-zaandam.nl of geef het door aan een van de redactieleden (zie onder). En klik hier om meer te lezen over de verkiezing

De redactie kiest uit de drie meest genoemde covers de cover die we met jullie motivatie inzenden om kans te maken op deze begeerlijke titel.

Denkt u/denk je met ons mee?

Ronald Ootjers, Barend van Rookhuijzen, Rob van den Berg, Sjaak Visser en Neeltje Waagmeester

About Roselien Brondy
Roselien schrijft al van jongs af aan. Ze schrijft gedichten om haar gevoelens een plekje te kunnen geven. In augustus debuteerde ze met de bundel 'Liefde is als een bloem'. En in 2011 kwam haar tweede bundel 'De weg' uit. Zomer 2016 verscheen haar derde boek: 'Ik weet hoe mooi je bent'.

Categorieën: Nieuws | Tags: | Geplaatst op 24 september 2017