En met wie weet u zich verbonden?

handen verbonden

Willem Fontein doet een boekje open over wat gemeenteleden van de wijk Oost tijdens Kerst kunnen verwachten. Plus een bijzondere oproep van o.a. Kerkenraad en Kindernevendienst, waar hopelijk door velen gehoor aan wordt gegeven!

Deze kerstperiode ontmoeten we 5 Bijbelse vrouwen, die ons meenemen in een verrassend verhaal over de toekomst. Een toekomst die soms op onverwachte manier geboren wordt!

Met kerst komt Maria aan bod
Vijf vrouwen verbonden met Jezus: Tamar, Rachab, Ruth, Batseba,  en Maria. Zij zijn het voorgeslacht van Jezus. Ieder hebben zij op eigen wijze bijgedragen aan de toekomst. Over deze bijzondere vrouwen en hun verhaal gaan we het hebben in de adventstijd. Elke advent komt 1 van de vrouwen aan bod en wordt naar aanleiding daarvan gepraat, geknutseld en eventueel een spel gedaan. Met kerst komt Maria aan bod en hopen we een mooi kunstwerk te maken, wat onderdeel gaat uitmaken van de dienst op 25 december.

Kunstwerk met foto’s
Met wie weet u zich verbonden, wie heeft uw leven beïnvloed en voor wie bent u de toekomst?

Om de verbondenheid met Jezus en met elkaar te uiten, vragen we een foto mee te nemen van uzelf, het hele gezin, ieder apart of uw hele familie. Bij voldoende foto’s wordt uw foto deel van een ‘kunstwerk’, die op kerstmorgen op gepaste wijze onderdeel gaat uitmaken van een feestelijke dienst.

Lever in of mail uw foto
U kunt uw foto inleveren tot 16 december in de daarvoor bestemde doos bij de entree van de kerk (vergeet niet achterop de foto uw naam te zetten. In principe krijgt men de foto niet terug. Indien gewenst kunnen we de foto laten scannen). U kunt uw foto ook digitaal sturen naar Willem Fontein: fonteinprada@hotmail.com

Tot ziens deze kerst.

Willem Fontein

About Neeltje
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: , , | Geplaatst op 7 december 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856