Wees erbij op de gezinnenavond!

Gezin en kerk

Wil je een drukke week goed afsluiten en het weekend goed beginnen samen met andere gezinnen. Kom dan op vrijdagavond 6 maart naar de Noorderkerk! 

Een hapje en drankje staan klaar vanaf 17:30 uur. Vanaf 18:00 uur is er een gezamenlijke maaltijd. Deze keer zullen Giovanni en Ellis een maaltijd verzorgen.

 

Tieners en kinderen
De tieners kunnen na de maaltijd meedoen met het Rock Steady programma. Voor de jongere kinderen is er na de maaltijd een eigen creatief programma.
In gesprek
De ouders gaan na de maaltijd met elkaar in gesprek over het thema “de sandwichgeneratie”. Volgens een van de definities gaat het dan om mensen van middelbare leeftijd die de zorg voor hun ouders combineren met een gezin en/ of een baan. Is het vanzelfsprekend deze zorg op je te nemen, wat kan dit betekenen voor je relatie met andere “zorgers” en in breder verband, hoe vind je tijd voor jezelf tussen de hectiek van alle dag? Ellis schreef een stukje over haar ervaring, dat je hier kunt lezen. Wil je je eigen ervaringen delen, en/ of vind je het interessant om ervaringen van anderen te horen, zorg dan dat je deze avond niet mist!

 Aanschuiven?

Het is handig als je even doorgeeft of je komt en met hoeveel personen. Opgeven kan via de telefoon 075-6143930 of per e-mail: corneliskaai@gmail.comMocht je op het laatst nog bedenken dat je komt, dat kan ook. Je bent altijd welkom met je gezin. 

 

Cornelis Kaai, Birke Rapp, Eline Huiting en Sjaak Visser 

Categorieën: Nieuws | Tags: , , , , | Geplaatst op 14 februari 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856