DOPPEN sparen voor een ‘TAPIJT VAN DE VREDE’

In het kader van de jaarlijkse vredesweek wordt op allerlei plaatsen op vele manieren uiting gegeven aan het grote belang van vrede. De laatste oorlog waaronder Nederland te lijden had is al weer lang geleden.

Dat betekent niet dat hier alles pais en vree is, niet in ons land en ook niet daarbuiten. Daarom is een vredesweek, dat is stilstaan bij vrede, geen overbodige luxe. Deze keer is het thema ‘Kracht van verbeelding’. Op zaterdagmiddag 23 september willen we – vanuit de werkgroep Jodendom- Christendom-Islam – samen met vele anderen, bij wijze van verbeelding, een tapijt van de vrede leggen op de Gedempte Gracht. We worden daarbij geholpen door kunstenares Marianne van Heeswijk. Het materiaal dat daarbij gebruikt wordt is: doppen, oude Cd’s, oude Lp’s etc.
Mijn vraag aan u is om voor dit gebeuren doppen etc. te sparen, die kunnen we 23 sept. gebruiken. Al sparend sta je ook nog even stil bij waarom ook al weer? Voorafgaand aan die zaterdag zullen we berichten waar u uw doppen kunt deponeren. Wilt u meer weten? Hoe zo’n tapijt er uitziet? Waarom? Ga naar deze website. Daar hoort u Marianne van Heeswijk ook een en ander vertellen. Voor meer info over de vredesweek, klik hier .

namens werkgr. J.-C.-I., Rien Jansens

Categorieën: Nieuws | Tags: | Geplaatst op 3 juli 2017

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856