Uw gift voor The Passion

The passion folder

Nog twee weken keihard oefenen, dan is het al zover. Op 28 en 29 maart vindt in de Noorderkerk The Passion plaats. Entree is gratis, maar uw gift is zeer welkom.

Leerlingen van praktijkschool De Faam acteren, dansen, zorgen voor decors, kleding en meer. Er is inmiddels al veel aandacht in de media besteed aan dit project. Klik hier voor de meest recente bijdrage. En alle informatie vindt u op: www.passionzaandam.nl

Talent!
De afbeelding die u hier ziet is de door de leerlingen gemaakte flyer/poster. Alvast een voorproefje van het talent dat u op 28 en 29 maart kunt zien spelen!

Uw gift
The Passion is gratis, de toegang is vrij. Maar hij kost wel veel geld. Wilt u The Passion financieel ondersteunen dan kan dat door een gift over te maken op rekeningnummer 481713 t.n.v. Protestantse Gemeente Zaandam onder vermelding van The Passion.

About Sjaak Visser
Sjaak Visser is predikant vanuit de Noorderkerkgemeente. Hij is getrouwd en vader van drie tieners. Zijn visie is om samen te ontdekken hoe het geloof kan inspireren voor het leven van alledag. Voor een kwart van zijn tijd is hij aangesteld om activiteiten voor jeugd en jongeren te organiseren in nauwe samenwerking met ds Birke Rapp, de predikant voor west Pieter van der Woel, en de algemeen jongerenwerker Martijn Ouwerkerk.

Categorieën: Activiteiten | Tags: , , | Geplaatst op 18 maart 2013