Update sportweek Sonrise PGZ-Zaandam

Martijn  Ouwerkerk brengt een update van sportweek Sonrise PGZ-Zaandam.

Van start

15 augustus  rond de klok van zes uur, kwamen alle sporters van alle teams in Zaandam naar de Noorderkerk. Bepakt met grote tassen vol met sportkleding en slaapkleding, om 10 dagen in Zaandam te overnachten en te sporten. Na een goede maaltijd en met elkaar kennis gemaakt te hebben begon de conferentie.

Conferentie

Op dit moment zijn we druk bezig de sporters voor te bereiden op de sportweek die zal plaats vinden op verschillende plekken in Zaandam. Ook onze sporters worden hierop voorbereidt, die in ’t Veldpark tegenover de Noorderkerk een week lang zullen gaan sporten. Doormiddel van spelen, team-building, samenzang, bidden en inspirerende sprekers proberen we de sporters toe te rusten om volgende week met de jongeren te sporten en te vertellen over het evangelie. Ik verheug me in de enthousiasme en de passie die deze jongeren hebben voor sport en voor Jezus. We hebben een geweldige boodschap voor deze de wereld en die willen ze uitdragen doormiddel van sport.

Sporters

Op dit moment hebben we vier sporters, Geert Wubs, Gerco van der Brink, Ruben Homminga en Lena Wolbers. Kom eens langs om kennis te maken. Ik zal samen met Geert het team gaan leiden en natuurlijk mee gaan sporten. We zullen ons samen in gaan zetten voor de jongeren en kinderen hier uit de wijk. Het beloofd een geweldige week te worden. Met veel sport en gezelligheid.

Komt u/jij ook?

Alle hulp is welkom tijdens de sportweek, die 20 augustus zal beginnen. Al velen hebben zich opgegeven om te komen helpen. Daarvoor alvast mijn dank. Mocht je in deze week nog tijd over hebben, kom dan eens langs om te kijken, contact te leggen of gezellig mee te sporten. We kunnen altijd mensen gebruiken om drinken en snoep uit te delen. Elke dag zullen we van 14:00 tot 16:30 sporten. Ik hoop jullie allemaal te zien.

Categorieën: 4-11 jaar, Blog, Jeugd | Tags: , , | Geplaatst op 17 augustus 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856