Top 2000 popdienst in Westzaan op 15 november

In Westzaan staat de derde zondag van november inmiddels traditioneel in het teken van de jaarlijkse popdienst in de Grote Kerk. Een inspirerende muzikale kerkdienst waar je als gelovige, maar ook gewoon als muziekfan van harte welkom bent.

Muziek die iedereen kent van de radio staat in deze dienst centraal, maar ook de vaak verrassende religieuze betekenissen van de songteksten. Uit de Zaanstreek en van (ver) daar buiten komen mensen naar Westzaan om samen dit moment mee beleven. Een bijzondere sfeer, live muziek en clips, een kerk bij kaarslicht, samen (mee)zingen, en napraten bij een hapje en een drankje: dat is de Popdienst in Westzaan.

Dit jaar zal de muziek bekender zijn dan ooit, want er zal een selectie gemaakt worden uit de bekende Top 2000. De muziek zal live worden gespeeld door de coverband ‘Goed Gejat’. Het thema van de dienst is Mag ik dan bij jou. Niet Matthijs van Nieuwkerk maar dominee Cornelis Visser gaat in de dienst voor.

Net als met de echte Top 2000 kunt u stemmen op uw favoriete songs. Op www.protestantse-gemeente-westzaan.nl is een religieuze top 100 te vinden, waaruit u drie nummers mag kiezen. De top 15 zal voorafgaande aan de dienst vanaf 16.00 uur te horen zijn.

Voor meer informatie: cvisserl@live1.nl of kijk op www.protestantse-gemeente-westzaan.nl of Facebook Zin In Pop.

Plaats: Grote Kerk, Kerkbuurt 37 (ingang Torenstraat), Westzaan
16.00 uur: Religieuze Top 15 via YouTube
16.45 uur: Coverband Goed Gejat speelt live religieuze Top 2000 nummers
17.00 uur: Aanvang popdienst