Toekomstdag op 9 maart 2013

Wij, jij en ik, bepalen samen de koers van onze kerk in Zaandam.

Het is zonneklaar dat er iets moet gebeuren, willen wij als kerk de moderne mens nog aanspreken. Hoe is onze boodschap en wat hebben wij te bieden? Het rapport Dienen en Verbinden heeft ons wakker geschud.

Durf

Vanuit de Algemene Kerkenraad zijn we er mee aan de slag gegaan. Met een drietal korte presentaties leggen wij onze voorstellen aan u voor. Over Communicatie, de Bestuursstructuur en heel belangrijk, de Koers. Welke keuzes durven wij te maken op weg naar een gastvrije en open gemeenschap? Vereenvoudigen wij onze organisatie, zodat we minder gaan vergaderen en meer kunnen doen? Hoe verbeteren we de communicatie, zowel intern als extern? Maken we genoeg gebruik van de mogelijkheden van internet en de sociale media?

Doe mee!

Met alle geïnteresseerde jonge, middelbare en oude gemeenteleden gaan we het er samen over hebben. Uw/jouw mening en uw/jouw inbreng doen er toe!

U en jij bent zaterdag 9 maart 2013 om 13:00uur van harte welkom in de Noorderkerk. Er wordt gewerkt aan een aantrekkelijk en gevarieerd programma dat tot ongeveer 17:00uur zal duren.

Noteer alvast de datum!

About Bert Boer
Dit artikel is geschreven door Bert Boer die zich een betrokken lid voelt van de PGZ. Hij is voorzitter van de werkgroep Communicatie van onze gemeente. Daarnaast is hij maatschappelijk actief bij Amnesty Zaanstreek, SNAZ, Kerk en Vrede en de Global Greens.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: | Geplaatst op 2 februari 2013