Thema jongerendienst: Remember me

Rock solid club

Als afsluiting van het Rock Solid programma voor jongeren rond twaalf jaar is er zondag 30 juni 2013, 9:30 uur een jongerendienst in de Noorderkerk.

Deze dienst  wordt anders dan alle andere diensten. Het theaterteam van Youth for Christ komt naar Zaandam en neemt ons, in de setting van een dienst, mee in hun voorstelling.

De kern

Het theaterteam licht zelf een tipje van de sluier op: ‘De kern van de voorstelling is de vraag wie jij bent als persoon en welke invloed jij kan hebben op wie je wordt en hoe je herinnerd zal worden. In de dienst voegen we hier ook duidelijk de dimensie aan toe dat God je op een bepaalde manier heeft geschapen en hoe jij dichter kan komen bij hoe Hij jou bedoeld heeft.’

In gesprek

In deze dienst wordt ieder actief betrokken, jong en oud raken met elkaar in gesprek. En ook kunnen we tijdens de ‘Heilige Chaos’ (een idee uit de Thomasvieringen) op verschillende manieren met de thema’s aan de gang. We zitten rondom tafels. Aan het begin is er koffie of iets anders, en in deze dienst zal een groep jongeren ons ook een dans laten zien die ze de afgelopen weken hebben ingestudeerd.

About Sjaak Visser
Sjaak Visser is predikant vanuit de Noorderkerkgemeente. Hij is getrouwd en vader van drie tieners. Zijn visie is om samen te ontdekken hoe het geloof kan inspireren voor het leven van alledag. Voor een kwart van zijn tijd is hij aangesteld om activiteiten voor jeugd en jongeren te organiseren in nauwe samenwerking met ds Birke Rapp, de predikant voor west Pieter van der Woel, en de algemeen jongerenwerker Martijn Ouwerkerk.

Categorieën: 12-15 jaar, Over de diensten | Tags: , | Geplaatst op 20 juni 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856