The Passion in Zaandam

Woensdag 16 en donderdag 17 april 2014 vindt in de Noorderkerk The Passion Zaandam plaats. Leerlingen van basisschool De Vuurvogel verzorgen een professioneel opgezette, interactieve voorstelling vol theater, dans, muziek, film en spectaculaire lichteffecten. Een muzikale uitvoering van  het lijdensverhaal van Jezus, voor jong en oud.

Wekenlang hebben de leerlingen van De Vuurvogel workshops gevolgd als dans, theater, decor en muziek. Workshops gegeven door externe professionals als componiste Claudia Rumondor, regisseur Steven Geldof en professioneel danser Emmy de Boer.

‘Echte natuurtalenten!’

Componiste Claudia Rumondor: „Met de solisten ben ik heel erg blij. Kai en Jayda, die Jezus spelen, doen het fantastisch! Echte natuurtalenten!  Alle kinderen werken heel hard om de 13 verschillende liedjes onder de knie te krijgen. Dat is heel fijn, want ze hebben veel te zingen en er is maar weinig tijd om alles in te studeren. Gelukkig oefenen de kinderen ook thuis. Dat hoort erbij, en dat hebben ze goed door!”

 ‘Niet alleen zien, ook voelen!’

Ook dit jaar is The Passion in handen van regisseur Steven Geldof: “Dit jaar wil ik met de uitvoering een stap verder gaan. We gaan ons uiterste best doen om de toeschouwer mee te nemen in het verhaal. We laten het verhaal niet alleen zien, we willen het de bezoekers ook laten voelen. Het belooft een waar Passion spektakel te worden!”

Beleef het mee, de aftrap naar Pasen

The Passion Zaandam belooft een grote happening te worden vol theater, zang, film en lichteffecten. U komt toch ook? Aanvang 19.30 uur, toegang vrij. Iedereen is welkom, dus neem vooral uw buren, familie en kennissen mee.

Meer informatie vindt u op www.passionzaandam.nl

Repetitie the passion vuurvogel II bron Meneer de Fotograaf

Repetitie the passion vuurvogel I bron Meneer de Fotograaf

Repetitie the passion vuurvogel III bron Meneer de Fotograaf

Categorieën: Nieuws | Tags: | Geplaatst op 14 april 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856