The Passion: ups and downs

Logo The Passion Zaandam

Goede en slechte tijden voor The Passion Zaandam. Op de dag dat de leerlingen vol enthousiasme voor het eerst repeteerden in de Noorderkerk reed een dronken automobilist het busje van school aan en de auto van een lerares total loss. Leerlingen waren getuige. Lees meer over de ups and downs van The Passion.

Wekenlang wordt er geoefend op de uitvoering van The Passion Zaandam. Leerlingen van praktijkschool De Faam acteren, dansen, zorgen voor kleding, decors, catering en zelfs een attentie voor bezoekers! De kerk wordt door middel van een professionele lichtinstallatie belicht. Leerlingen zijn voorbereid op hun rollen door professionals. Kortom: dit wordt een bijzonder festijn op donderdag 28 en vrijdag 29 maart aanstaande!

Aandacht in de media
Inmiddels is er veel aandacht besteed in de media aan het project. En aan de ravage die een automobilist afgelopen dinsdag aanrichtte. De man, dronken, met een open fles wijn en twee dichte in de auto, had al een rijontzegging. Hij raakte in een dollemansrit meerdere auto’s en miste een leerling van De Faam. Gelukkig kreeg deze zwarte dag een gouden randje.

Lees hier meer:
*Dronken bestuurder richt ravage aan
*Zwarte dag met gouden randjes

Passion gaat door
Bijzonder tafereel: verhuizen van het kruis
Op donderdagmiddag is een gigantisch kruis, van 6 meter bij 2,5 meter, door de leerlingen van school naar de kerk getild. Onder andere het Noordhollands Dagblad waren hierbij aawezig. Zie de krant van vrijdag 22 maart en bekijk hier een fotoverslag.

Komt u ook?
Wilt u aanwezig zijn bij The Passion? De kerk gaat open om 19.30 uur en The Passion start klokslag 20.00 uur. Meer informatie vindt u op www.passionzaandam.nl

The Passion gaat door!
Iets waar wekenlang zo keihard aan gewerkt is kan natuurlijk niet direct na de uitvoeringen tot een einde komen. Op 30 en 31 maart kunt u in de sfeer van The Passion paasdiensten bij wonen. Klik voor meer informatie op de poster die u hier rechts ziet staan.

Categorie├źn: Activiteiten, Nieuws | Tags: , , | Geplaatst op 22 maart 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856