The Passion: samenwerking met De Vuurvogel

Logo The Passion Zaandam

Er wordt gedanst, gezongen, gebakken en geschilderd. Er loopt een team reporters rond. Het is vrijdagmiddag op basisschool De Vuurvogel. De dag waarop de workshops plaats vinden ter voorbereiding op The Passion Zaandam.

Professionele workshops

De leerlingen van De Vuurvogel zullen acteren, zingen, zorgen voor de kostuums, decor en catering. Tot de uitvoering vinden er elke vrijdag tot de uitvoering workshops plaats als dans, theater, decor en muziek. Deze workshops worden gegeven door externe professionals als componiste Claudia Rumondor, regisseur Steven Geldof en professioneel danser Emmy de Boer.

Waarom De Vuurvogel?

Vorig jaar werd samengewerkt met praktijkschool De Faam. Dit jaar werken we samen met De Vuurvogel. Directeur Mariëlle Melenhorst: ‘De Vuurvogel is een interconfessionele basisschool. Uit een enquête over de identiteit op onze school kwam naar voren dat men tevreden is over de Kerstvieringen, maar meer aandacht aan Pasen wil besteden. Bij The Passion kunnen kinderen hun talenten op een andere manier laten zien. Ze leren samenwerken op een andere wijze. Ik ben er nu al zeker van dat zowel kinderen als ons team dit niet snel zullen vergeten!’

Hou ons in de gaten!

The Passion Zaandam: 16 en 17 april in de Noorderkerk. Toegang gratis, aanvang 19.30 uur. Op de hoogte blijven van dit project? Bezoek dan regelmatig www.passionzaandam.nl of volg ons op Twitter: @passionzaandam.

Neeltje Waagmeester, PR The Passion Zaandam

Categorieën: Nieuws | Tags: , , | Geplaatst op 12 maart 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856