Team Jeugdwerk zoekt een penningmeester (m/v)

In het jeugdwerk wordt geld uitgegeven dat beheerd moet worden. De huidige penningmeester heeft dit jaren met plezier gedaan, maar stopt hiermee. Het Team Jeugdwerk is op zoek naar een opvolger.

Het Team Jeugdwerk is een overleg waar alle activiteiten voor de jeugd in onze kerk op elkaar worden afgestemd. Verder beheert het team het  budget voor het jeugdwerk in onze kerk.

Hoe werkt het?

Elke jeugdclub maakt aan het begin van het boekjaar een inschatting hoeveel geld ze dat jaar nodig denken te hebben. De penningmeester verzamelt deze begrotingen en maakt er één begroting van voor het jeugdwerk. Deze wordt ter goedkeuring aangeboden aan de kerkenraad. Als de kerkenraad de begroting goedgekeurd heeft, krijgt de penningmeester het totaalbedrag in beheer. Gedurende het seizoen kunnen de verschillende jeugdclubs en activiteiten hun bonnetjes insturen naar de penningmeester. Hij/Zij maakt het geld over van de jeugdpot naar de rekening van degene die het voorgeschoten heeft. Ook neemt de penningmeester deel aan de vergaderingen van team jeugdwerk.Er wordt om de 6 tot 8 weken vergaderd.

Paar uurtjes per maand

Iedereen die het leuk of interessant lijkt is welkom. Ervaring is geen vereiste, je zult voldoende steun krijgen. Penningmeester is een vrijwillige functie, maar dient wel serieus vervult te worden. Als de begroting eenmaal staat neemt het beheer van het geld naar verwachting één a twee uurtjes  per maand in beslag. De vergaderingen zullen twee uurtjes per 6 tot 8 weken in beslag nemen.

Reageren / Informatie

Wil je je aanmelden of wil je informatie over het werk reageer dan via webredactie@pgz-zaandam.nl naar:

Emile Sanches, voorzitter Team Jeugdwerk

 

Categorieën: Jeugd, Nieuws | Tags: , | Geplaatst op 22 september 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856