Taizédienst

Zondag 14 oktober 2012 om 10:00uur bent u van harte welkom in een Taizédienst, als oecumenische samenkomst in de CBS De Tamarinde.

 

De vorm is steeds gelijk, volgens de traditie van de broeders in Taizé. De inhoud wisselt uiteraard per keer. Eigenlijk bepaalt u zelf het belangrijkste gedeelte van de inhoud tijdens de stilte. Daarin bent u uitgenodigd te overdenken en te doorleven wat er in het bijbelgedeelte dat wordt gelezen, in uzelf gaat werken. Het zingen van eenvoudige, steeds herhaalde zinnen, helpt om te verstillen en de gedachtenstroom even op een laag pitje te zetten.

 

Inspiratie
De inleidende woorden als inspiratie naar de stilte toe, worden dit keer verzorgd door Hanneke de Visser. Vlak voor aanvang van de dienst wordt een nieuw lied gespeeld, dat in de dienst een plaats heeft. Zo kunt u alvast de woorden en de muziek zich eigen maken.

Welkom in deze dienst en ook bij de onmoeting en koffie na afloop. Aanvang om 10.00u, De Tamarinde bevindt zich op de hoek M.L.Kingweg/ Schaarsven.

 

Namens de voorbereidingsgroep,

Maartje Hoogendoorn.

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Nieuws, Vorming en Toerusting | Tags: , | Geplaatst op 3 oktober 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856