Taizebijeenkomst om de reis voor 2016 te plannen

taize kruis

Zoals elk jaar willen wij ook dit jaar weer een reis naar Taize maken samen met de jongeren.

Taizé is al jarenlang de plek waar in de zomer duizenden Christelijke jongeren bijeenkomen. De hele week is er een programma van 3 korte Taize-diensten per dag en diverse discussiegroepjes. ‘s Avonds is er ontspanning bij het lokale café, waar je ook weer veel mensen ontmoet. Er hangt een hele prettige open sfeer waarin je veel nieuwe mensen zult leren kennen uit binnen en buitenland. Taizé is moeilijk op papier uit te leggen, je moet het meemaken. Of mensen spreken die er geweest zijn.

Taizereis 2016 plannen

Op zondag 7 februari 2016 om 19 uur komen wij in de Noorderkerk bijeen, om de Taizereis van 2016 te plannen: in welke week gaan wij op reis, met welk vervoer, wat zijn de voorwaarden en hoe bereiden wij onszelf als groep voor op deze reis. En natuurlijk kunnen op deze avond ook altijd vragen worden gesteld aan de jongeren die al (soms meerdere jaren achter elkaar) mee waren op zo een reis. Wat zijn hun ervaringen en waarom zijn ze nog steeds zo enthousiast. Voor deze avond willen wij breed uitnodigen: jongeren met of zonder kerkelijke binding die meer willen weten over zo een reis zijn van harte welkom.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u mailen naar ds. Birke Rapp (b.rapp@planet.nl), die dit jaar de reis zal gaan begeleiden.

About Roselien Brondy
Roselien schrijft al van jongs af aan. Ze schrijft gedichten om haar gevoelens een plekje te kunnen geven. In augustus debuteerde ze met de bundel 'Liefde is als een bloem'. En in 2011 kwam haar tweede bundel 'De weg' uit. Zomer 2016 verscheen haar derde boek: 'Ik weet hoe mooi je bent'.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: | Geplaatst op 20 januari 2016

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856