Suggesties voor ZWO-projecten

Logo ZWO

Kent u een project in het kader van zending, diaconaat of ontwikkelingswerk wereldwijd dat financiële steun kan gebruiken? Laat het de ZWO-commissie weten!

Elk jaar ondersteunt de ZWO-commissie wereldwijd een twintigtal projecten. Voor een aantal van deze projecten wordt gecollecteerd. Andere projecten worden gefinancierd vanuit andere andere inkomsten en het resultaat op het vermogen van de Diaconie.

U kunt suggesties doen voor projecten. De meeste projecten die wij ondersteunen, ondersteunen wij via Kerk in Actie. U kunt zelf projecten van Kerk in Actie voorstellen. Kijk hiervoor op de website van Kerk in Actie. U kunt ook projecten voordragen waar u en/of kennissen van u persoonlijk bij betrokken zijn. Uiteraard dient u dan wel via informatie en documentatie aantoonbaar te kunnen maken dat het geld goed terecht komt.

Suggesties kunt u indienen bij Hanneke Kiburg (hannahki@hotmail.com). Geef in de mail aan waarom u vindt dat een bijdrage aan dit project belangrijk is. Alle suggesties worden door de Diaconie bekeken. De Diaconie bepaald uiteindelijk welke projecten ondersteund worden. Via het kerkblad en de website maakt de ZWO periodiek bekend welke projecten ondersteund worden en kunt u dus ook zien of uw suggestie daarbij is.

About ZWO
ZWO staat voor Zending, Wereldiakonaat en Ontwikkelingswerk. Vanuit de kerk zet de ZWO zich in voor de nood van mensen in binnen- en buitenland. De ZWO doet dit door voorlichting, toerusting en fondswerving. De ZWO is onderdeel van de diakonie.

Categorieën: Diaconie, ZWO | Tags: , | Geplaatst op 30 september 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856