Stop geweld tegen vrouwen in Bolivia

De ZWO commissie collecteert in de maanden maart en april 2013 voor de vrouwen in Bolivia, zodat zij zelf hun situatie kunnen verbeteren. Uw steun is hard nodig!

Het laatste nieuws vanuit Bolivia is nog steeds treurig. In de periode van juli tot en met oktober 2012 zijn er 43 vrouwen vermoord. Er zijn per dag 299 meldingen van geweld tegen vrouwen

Deze gegevens hebben betrekking op de tien grootste steden in Bolivia. Van het platteland zijn er geen gegevens bekend, maar die zullen eerder hoger dan lager zijn. Waaruit het geweld bestaat bespaar ik de lezers.

Wat is uw bijdrage?

Het is de hoogste tijd het geweld tegen vrouwen in Bolivia in te dammen. Kerk in Aktie ondersteunt Cidem, deze organisatie wil vrouwen voorlichten, opleiden, bewust maken en kracht/zelfverzekerdheid aanleren.

De ZWO collecteert tot eind april 2013voor dit doel.

Ook kunt u een gift doneren op giro 9265258 t.n.v. ZWO-commissie Protestante Gemeente te Zaandam o.v.v. Vrouwen in Bolivia

Met vriendelijke groeten, namens de ZWO-commissie

Hanneke Kiburg

About Webredactie Ellis van Atten