Stop geweld tegen vrouwen in Bolivia

De ZWO commissie collecteert in de maanden maart en april 2013 voor de vrouwen in Bolivia, zodat zij zelf hun situatie kunnen verbeteren. Uw steun is hard nodig!

 

Het laatste nieuws vanuit Bolivia is nog steeds treurig. In de periode van juli tot en met oktober 2012 zijn er 43 vrouwen vermoord. Er zijn per dag 299 meldingen van geweld tegen vrouwen

Deze gegevens hebben betrekking op de tien grootste steden in Bolivia. Van het platteland zijn er geen gegevens bekend, maar die zullen eerder hoger dan lager zijn. Waaruit het geweld bestaat bespaar ik de lezers.

Wat is uw bijdrage?

Het is de hoogste tijd het geweld tegen vrouwen in Bolivia in te dammen. Kerk in Aktie ondersteunt Cidem, deze organisatie wil vrouwen voorlichten, opleiden, bewust maken en kracht/zelfverzekerdheid aanleren.

De ZWO collecteert tot eind april 2013voor dit doel.

Ook kunt u een gift doneren op giro 9265258 t.n.v. ZWO-commissie Protestante Gemeente te Zaandam o.v.v. Vrouwen in Bolivia

Met vriendelijke groeten, namens de ZWO-commissie

Hanneke Kiburg

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorie├źn: Diaconie, Onze Gemeente, ZWO | Tags: , , , | Geplaatst op 10 april 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856