Stichting Samen Thuis

Stichting Samen Thuis – wat is dat?

Samen Thuis wil mensen in de wijk zelf verantwoordelijk maken voor hun wijk. Allerlei activiteiten moeten daartoe leiden. De bedoeling is dat hierdoor, met een duur woord, de sociale cohesie verbetert: de samenhang tussen bewoners die elkaar anders niet spreken en dat nu wel doen bij de activiteiten die plaatsvinden.

In Hofwijk alleen al wonen  42 nationaliteiten en in Kogerveld zijn dat er ook heel  veel. Wij zien dat mensen elkaar vinden en ontmoeten. Mensen die eerst langs elkaar heen liepen, praten nu met elkaar en willen zelf een activiteit overnemen als vrijwilliger. Zij zijn dan verantwoordelijk voor dat onderdeel. Er zijn veel kinderactiviteiten: zij zijn de toekomst en als zij leren in harmonie met elkaar op te gaan zal dat zeker zijn weerslag hebben op de wijk. Dat is diaconaal werk in de praktijk! Wij hopen van harte dat u ons werk ruimschoots wilt ondersteunen! Wilt u meer weten, kijk dan op  www.samenthuis.com

Stichting Samen thuis is het collectedoel van de kerstavondviering.
 
Namens Samen Thuis,
 
Wim van Rietschoten
Secretaris Stg. Samen Thuis
 

About Christien
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Christien en Marja.

Categorieën: Nieuws | Tags: | Geplaatst op 11 december 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856