Startzondag: geloof, hoop en liefde

Geloof hoop en liefde

Op 9 september vieren we gezamenlijk als Protestantse Gemeente de startzondag in de Noorderkerk. Het thema voor deze startzondag is ‘Geloof, hoop en liefde’.

De dienst wordt geleid door ds. Pieter van der Woel en ds. Sjaak Visser. Dick van Bezooijen is de organist en de jongerenband van de Noorderkerk zal ook haar medewerking aan deze dienst verlenen. Via beamer en laptops is er info over verschillende verenigingen/koren waar aan deelgenomen kan worden.

Na de dienst kunnen we elkaar natuurlijk ontmoeten onder de koffie, en de kinderen hebben tijdens de dienst ervoor gezorgd dat er iets lekkers bij is.

Borrel voor alle leden
Op deze startzondag hebben we ’s middags om 16 uur een borrel en daar gaan we alle leden van de PGZ deze zondag voor uitnodigen. Ieder wordt gevraagd om op 5 adressen zo’n uitnodiging te verspreiden, met daarbij de startkrant van de PKN over ‘Geloof, hoop en liefde’ en het jaarboekje met de activiteiten vanuit onze kerkelijke gemeente voor jong en oud. Na de ochtenddienst liggen deze pakketjes klaar. Alle gemeenteleden zijn hartelijk welkom bij de borrel van 16 uur om elkaar daar te ontmoeten en welkom te heten.

Fluisterboottocht
Verder is er van 13.30-15.30 uur een fluisterboottocht in het geheimzinnige Ilperveld voor de gezinnen met jonge kinderen en ieder die daarbij wil zijn. Dat is een van de mooiste natuurgebieden van Noord-Holland met honderden eilandjes, die alleen per boot zijn te ontdekken. De bijdrage in de kosten hieraan zijn €5,- (voor wie hieraan nog niet betaald heeft, opgave bij Rene Prins (j_prins7@kpnmail.nl; tel. (075) 6312246).

Samenzijn voor jong en oud
Zo wordt de startzondag een gezellige dag, met en voor de gehele gemeente, die afgesloten wordt met een borrel. De jongeren tussen 18-30 hebben daarbij hun eigen ‘Welcome home party’ in zaal 2.

Laten we zo samen een nieuw seizoen starten. Beleef het mee.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: , , , , , , | Geplaatst op 27 augustus 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856