Met spoed leiding gezocht voor Rock Solid

Vorig jaar heb ik, Martijn Ouwerkerk, samen met Sjaak de club ‘Rock Solid’ opgezet voor kinderen uit groep 7 en 8.

Rock Solid is een middag, waarin verschillende leuke spellen met kinderen worden gedaan, omtrent een Bijbels thema. Elke week komen hier zo’n 10 tot 20 kinderen op af van buiten de kerk.

Het is voor onze kerk een prachtige kans om hun deuren open te stellen voor kinderen buiten de kerk en om te vertellen wat het is om te geloven. Het is ook gebleken dat er waardevolle contacten ontstaan door Rock Solid en dat kinderen groeien in hun persoonlijkheid op weg naar de puberteit.

Zeker van drie kinderen durf ik te zeggen dat door Rock Solid hun karakter positief gevormd is, met deze kinderen heb ik ook nog steeds contact. Een andere groep doet nu Rock Steady, een vervolg van Rock Solid. Bij het overgrote gedeelte hebben we laten zien, dat de kerk leuk is en gezellig. Hierbij hebben we meegedragen aan een positief beeld die de kinderen zullen overhouden aan de kerk.

Echter met heel veel moeite heb ik besloten te stoppen met deze club. Om kort te zijn, heb ik gemerkt dat het mij teveel energie kost. Ik kan niet meer de enthousiasme en de passie leggen in de club en daarmee de kinderen, die dit zo hard nodig hebben. Wel ga ik voor mezelf op zoek naar alternatieven om in contact te blijven met deze doelgroep. Ook krijg ik hierdoor meer tijd om mij te focussen op de oudere groep jongeren (16+) buiten de kerk, waar mijn hart ligt.

Sjaak zal de club van mij overnemen tot er weer een goed team staat. We zijn dus heel hard op zoek naar vrijwilligers voor de woensdagmiddag of vrijdagmiddag.

Wilt u alstublieft nadenken om als vrijwilliger een keer in de week of in de twee weken mee te doen met Rock Solid! Als u hiertoe bereidt bent, stuur dan een mail naar sjaakvisser.ds@gmail.com. Hij zal het op korte termijn van mij overnemen.

Martijn Ouwerkerk
Missionair jongerenwerker PG-Zaandam
Werkdagen: woensdag en vrijdag
Tel: 0031- 624287084

About Christien
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Jeugd | Tags: | Geplaatst op 16 oktober 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856