Sirkelslag Young: Zaandam eerste van Nederland

Rock Steady deed op 3 februari mee aan Sirkelslag. Door de sing along test behaalden ze de overwinning.

Sirkelslag

In Zaandam deed een groep onder de naam Rock Steady op 3 februari, mee aan de landelijke Sirkelslag wedstrijd tussen jeugdgroepen, georganiseerd door JOP<,de jongerenorganisatie van de PKN. En Zaandam is eerste geworden van de meer dan 400 groepen die in Nederland meededen.

Sing along

Het was een enthousiaste groep van 10 jongeren uit verschillende kerken, die heel geconcentreerd bezig waren en ook veel plezier met elkaar hadden. Alle opdrachten gingen goed, maar de doorslag gaf de Sing along aan het eind. Het doel was dat je zoveel mogelijk mensen bij elkaar haalde uit zoveel mogelijk verschillende leeftijdsgroepen, samen zong je dan het liedje ‘Its always a good time’ , waarbij er ook in verschillende stijlen gedanst kon worden. Doordat zowel Rock Solid, als de Adventcantorij in het gebouw aanwezig waren, en er ook nog een aantal ouders hun kinderen kwamen ophalen, hadden we 72 deelnemers in alle leeftijdscategorieen tussen de 0 en de 90 jaar. Dat heeft ons zoveel punten opgeleverd dat we boven alle andere groepen in Nederland uitstegen.

Prijsuitreiking

Een week later was de prijsuitreiking. Angeliek Knol van JOP was speciaal daarvoor naar Zaandam gekomen. Ook veel ouders waren gekomen.We ontvingen een mooie beker, en ook voor alle deelnemers en de leiding een VIP-arrangement naar de EO-jongerendag op 1 juni. Op 8 maart komen we om 20.15 uur in de Noorderkerk weer met de groep Rock Steady bij elkaar, voor een gezellige avond in de sfeer van Sirkelslag.

Categorieën: 12-15 jaar, Jeugd, Nieuws | Tags: , | Geplaatst op 16 februari 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856