Sing-in Zaans Interkerkelijk Mannenkoor ZIM

Sing-in Zaans Interkerkelijk Mannenkoor ZIM
Woensdagavond 20 juni a.s. zingt het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor ZIM o.l.v. Martin Mans in Zaandam. Het koor start om 20.00 uur een prachtig muzikaal programma in de Noorderkerk te Zaandam. Het ZIM wordt begeleid door de vermaarde organist/pianist Dirk Out.

Het ZIM
Het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor is een regionaal mannenkoor dat landelijke bekendheid geniet door concerten  en tv-optredens en dat de Noorderkerk als thuisbasis heeft. Het hoge kwalitatieve niveau wordt doorontwikkeld door de vermaarde organist/dirigent Martin Mans, die per 1 januari jl. de muzikale leiding op zich heeft genomen. Het programma voor de Sing-in (koor- en samenzangavond) bestaat uit het nieuwe repertoire van het ZIM. Zowel Dirk Out als Martin Mans zullen een orgelimprovisatie verzorgen.

De toegang is vrij, er is wel een collecte.

Voor verdere informatie: klik hier

C.Fahner

 

About Roselien
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Nieuws | Tags: , | Geplaatst op 28 mei 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856