Serious Request Zaanstad; laat ze niet stikken

Van zondag 18 tot zaterdag 24 december trekken de dominees Antonie Holleman en Sjaak Visser zich terug in het Zaanse Glazen Huis om maar liefst €10.000 euro op te halen voor Serious Request.

Iedere dag worden zij door een nieuwe mystery guest terzijde gestaan. De dominees zullen, net als de 3FM dj’s, een week lang vasten en zo geld ophalen voor het goede doel: het voorkomen van longontsteking (de belangrijkste doodsoorzaak bij jonge kinderen).

Zuivere Koffie

Het Zaanse Glazen Huis bevindt zich in koffiehuis Zuivere Koffie (Zuideinde 20 in Koog aan de Zaan) dat dagelijks tussen 9:00 uur en 21:00 uur geopend zal zijn voor een heerlijke bak vers gebrande koffie. Zuivere Koffie wordt gerund door ex-gedetineerden en doneert de opbrengst van de week aan het goede doel.

Top2000-dienst

De hele week zijn er uiteenlopende activiteiten en voorstellingen. Op zondag 18 december begint Serious Request Zaanstad om 19.30 uur met een Top2000-dienst. De dagen daarna begint elke dag om 7.30 uur en 9.00 uur met een door iedereen bij te wonen ritueel van o.a. stilte, een lied en een zegenspreuk. Dagelijks is er een professionele tentoonstelling van foto’s gemaakt in Syrië voor en tijdens de oorlog te zien. Een aantal Syrische vluchtelingen die nu in Zaandam wonen verzamelden de foto’s en zijn aanwezig om te vertellen over Syrië.
Verder is er elke dag muziek, zoals een concert van Dub de Vries en een optreden van Joke Buis, een percussieworkshop en er worden films vertoond, zoals Star Wars 7 en Silent Night. Voor de kleintjes is er een enorme kerststal, waar tweemaal per dag een kerstverhaal wordt verteld. En op woensdag 21 december wordt om 14:00 uur en 15:30 de familievoorstelling ‘Niemand is zoals jij’(naar de bestseller van Max Lucado) opgevoerd.

Welkom

Iedereen is welkom bij alle activiteiten in ruil voor een donatie voor Serious Request. De opbrengst van Serious Request Zaanstad wordt op zaterdag 24 december door de dominees naar het Glazen Huis in Breda gebracht.
Op de website www.seriousrequestzaanstad.nl staat alle informatie zoals het programma. Via een livestream kan er ook vanuit huis mee gekeken worden in het Zaanse Glazen Huis. Via Facebook blijf je op de hoogte van het laatste nieuws: www.facebook.com/driedominees.
Volg ons, kom langs, doe mee en doneer! Want ook Zaanstad laat ze niet stikken.

About Roselien Brondy
Roselien schrijft al van jongs af aan. Ze schrijft gedichten om haar gevoelens een plekje te kunnen geven. In augustus debuteerde ze met de bundel 'Liefde is als een bloem'. En in 2011 kwam haar tweede bundel 'De weg' uit. Zomer 2016 verscheen haar derde boek: 'Ik weet hoe mooi je bent'.

Categorieën: actie, Activiteiten, Nieuws | Tags: | Geplaatst op 18 december 2016

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856