School-kerkdienst Westzijderkerk

Op zondag 19 januari is de Christelijke basisschool De Westerkim weer present in de Westzijderkerk, want dan is er de jaarlijkse School-kerkdienst.

Centraal staat dit jaar Psalm 23. Een heel bekende en vertrouwde Psalm. We staan er bij stil dat in de zwartste momenten van ons leven God ons niet in de steek laat. Maar ook in het leven van alle dag is God de herder van zijn kinderen, ja zelfs tot in eeuwigheid!
Samen met de kinderen willen we dat allemaal graag dichtbij brengen in een sketch, met liederen, tekeningen, het mooie gedicht van de voetstappen in het zand enz.

Dit jaar is de Menorah-gemeente (en ds. Paul den Hertog) aan de beurt in de samenwerking met de Westerkim. Vandaar dat de Menorah-gemeente net als voorgaande keren te gast is in de Westzijderkerk.
We kijken uit naar een mooie dienst samen met de leerlingen en ouders van De Westerkim!

About Christien
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Christien en Marja.

Categorie├źn: Nieuws | Tags: | Geplaatst op 18 december 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856