Santiago de musical

In februari zal Santiago de musical driemaal worden uitgevoerd in Zaandam. Het meeslepende verhaal van Santiago, een schaapsherder uit het boek De Alchemist van Paul Coelho wordt uitgebeeld door, voor u bekende mensen, zoals Mark de Waal, Cor Treffers, Naomi Visser en Claudia Rumondor. Mis het niet en bestel vanaf 13 december uw toegangsbewijzen.

De initiatiefnemers van dit project zijn Mirjam Sloots en Peter Huisman. Eerstgenoemde is predikante bij de Protestantse Kerk in Zaandijk. In 2009 was zij projectleider bij de musical Santiago, die toen in Langedijk-Noord werd uitgevoerd. Toen Mirjam Sloots na een kersttheatertour in 2012 op zoek was naar een nieuw samenbindend project, zag zij in de musical Santiago de uitdaging om deze nu in de Zaanstreek te realiseren.

Peter Huisman is projectleider van musicalgroep Jozef, die gevormd wordt binnen de protestantse kerken van Westzaan, Assendelft, Wormerveer en Wormer.

Toen hij door Mirjam Sloots benaderd werd voor het project Santiago de Musical, zag hij direct raakvlakken tussen Jozef en Santiago. Dat maakte hem enthousiast om dit project mede te ondersteunen.

Project Santiago de Musical wordt gedragen door negentien religieuze en maatschappelijke organisaties uit de hele Zaanstreek: van Christendom tot Islam en van het Apostolisch Genootschap tot de Joodse gemeenschap.

Meer informatie, leuke foto’s en kaarten bestellen

Het project heeft een prachtige website waar u alle informatie kunt vinden. Als u actief bent op Facebook kunt u het project ook daar volgen via deze link.

 

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorie├źn: Activiteiten, Nieuws, Zingen | Tags: , , , , | Geplaatst op 6 december 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856