Rock Steady wint Sirkelslag Young

Zaterdagavond 1 februari 2013 heeft het team Rock Steady, bestaande uit tien Zaanse jongeren van 12 tot 15 jaar, Sirkelslag gewonnen met maar liefst 344 punten.

Sirkelslag is een spel dat groepen jongeren in het hele land met elkaar online spelen. Het wordt georganiseerd door verschillende christelijke jongerenorganisaties zoals JOP (Jeugdorganisatie Protestantse Kerk, XNoizz webradio van de EO en Youth for Christ. Meer informatie kunt u vinden op de website van Sirkelslag.

Team Rock Steady

De Noorderkerk was zaterdagavond 1 februari propvol. Er was een koorrepetitie, een feestje van Rock Solid en Team Rock Steady ging online de strijd aan met 420 andere teams in het land. Team Rock Steady bestond uit 10 tieners van 12 tot en met 15 jaar. Ze komen vanuit de PGZ, Menorah en de Doopgezinde Gemeente.

Sirkelslag voor jong en oud

De opdrachten die de jongeren moesten doen werden via internet bekend gemaakt, moesten direct uitgevoerd worden en de stand werd direct bijgehouden. Eén van de opdrachten kon het team niet alleen uitvoeren, zij moesten zoveel mogelijk mensen verzamelen om samen te zingen en dansen. Wat een geluk dat de kerk zo vol was! De leden van het koor, Rock Solid, ouders en het Team Rock Steady maakten er een waar dansfeest van.

Het resultaat: de winst. Meedoen is belangrijk, maar de prijs winnen is wel leuk. Het is een VIP arrangement voor de EO jongerendag!

Kijk mee!

Dit is nog maar een begin van een hele serie foto’s en er volgt nog een filmpje! Houd de site in de gaten.

About Ellis
Altijd actief in de PGZ en nu vooral als lid van de webredactie, vanuit die functie plaats ik artikelen voor anderen. Zo af en toe plaats ik een artikel op persoonlijke titel, gewoon als meelevend gemeentelid. Reacties zijn van harte welkom.

Categorieën: 12-15 jaar, Jeugd, Nieuws | Tags: , , | Geplaatst op 2 februari 2013