Revival zingt The Passion van Adrian Snell

Om de komende Passietijd (periode voor de Paasdagen) muzikaal te omlijsten, gaat Interkerkelijk Gospelkoor Revival uit Zaandijk, onder leiding van dirigent Chris de Kroon, het muziekproject “The Passion” van Adrian Snell 3 keer in zijn geheel uitvoeren. Dit gebeurt op twee locaties in de Zaanstreek en één locatie in Heemskerk.

The Passion is een muzikale uitvoering van het complete Paasverhaal; van de aankomst van Jezus in Jeruzalem, het laatste avondmaal en de kruisiging, tot de wederopstanding. Een prachtig verhaal dat geweldig is om met een groot koor uit te kunnen voeren!

Speciaal voor deze optredens is het koor flink uitgebreid met nieuwe zangers en zangeressen. Ook is er een uitgebreid combo samengesteld, met drums, viool, diverse gitaren en blazers, synthesizer en op de piano Tirza van Ollefen. De repetities zijn in volle gang en het belooft een prachtig concert te worden.

Voorafgaand aan de uitvoering van De Passion wordt in een voorprogramma een aantal liederen, passend bij de Paasdagen, gezongen.

De optredens beginnen allemaal om 20.00 uur en zullen plaatsvinden op:

  • Zaterdag 19 maart 2016 in de Kerk v/d Nazarener, Zuideinde 22 in Koog aan de Zaan
  • Vrijdag 25 maart 2016 in de Morgensterkerk, Vrijburglaan 2 in Heemskerk
  • Zaterdag 26 maart 2016 in de Leliekerk, Lisdoddelaan 1 in Krommenie

Kaarten voor de optredens kosten €10,- , inclusief koffie/thee, en zijn te bestellen per mail via prrevival@gmail.com. Wilt u meer informatie over de optredens, dan kunt u kijken op www.revivalweb.nl of contact opnemen met Marleen Boeije 06-34168328.

 

Wij hopen u een

About Claudia
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Muziek, Nieuws, Theater, Zingen | Tags: , , | Geplaatst op 4 februari 2016

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856