De plannen van OVT

Ontmoeting in Vrije Tijd, oftewel OVTnu, heeft dit seizoen een afwisselend programma. Lees hier welke data u alvast kunt noteren in de agenda.

We gaan gewoon door met OVTnu in dit nieuwe seizoen, als altijd bent u welkom vanaf 9.30 uur voor koffie/thee, koek en ontmoeting, waarna we om 10.00 uur beginnen met ons programma van die ochtend.

Soms serieus, soms lichtvoetig, mooi, interessant, (inter)actief, meepratend of lekker luisterend, voor iedereen wel iets dat aanspreekt of nieuwsgierig maakt.

Zo tegen 12 uur gaan we weer ieder ons weegs om elkaar de volgende maand weer terug te zien.

Het is ook dit jaar weer in zaal 1-2 van De Noorderkerk, maar het is voor iedereen die wil komen, van binnen of van buiten de Kerk, uit “Oost” of uit “West” neemt u gerust vrienden of kennissen mee, zegt het voort, zegt het voort.

17 oktober zal dhr. Chr. Winter ons inwijden in de geheimen van Het Nieuwe Liedboek, mooi voor iedereen in onze hele Zaanse gemeente.

21 november ds. Birke Rapp over Lichtfeesten in verschillende religies.

16 januari ds. Rien Jansens over het uit de begintijd van het christendom stammende – pas in 1945 gevonden –  ‘Evangelie van Thomas’.

Voor de overige data hebben we nog geen definitieve plannen, u kunt altijd suggesties doen, zodat ook die keren goed ingevuld kunnen worden. De volgende data liggen wel vast:

20 februari

27 maart, op de 4e donderdag van de maand, i.v.m. het ontbreken van een gastheer of gastvrouw.

24 april, ook weer de 4e donderdag, nu i.v.m. De Veertig Dagen Tijd

15 mei, dan willen we het seizoen afsluiten met een uitje, er is al een idee, zo gauw het zeker is, hoort u het natuurlijk tijdens OVTnu, via het Kerkblad en de website van de PGZ.

 

Weet u allen van harte welkom, wij hopen velen van u te ontmoeten.

 

Sjaak Visser en Elma de Bruin-Hoogeweij.

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Lezingen, Ouderen | Tags: , , | Geplaatst op 15 oktober 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856