PGZ start pionierswerk voor jongeren

16 november 2014 vindt er een memorabel moment plaats in Zaandam.

Om 10:00 uur in de Westzijderkerk, Westzijde 76 gaat er een pioniersplek van de PKN van start met de naam Live en met als ondertitel ‘try more in life’.
Tijdens deze dienst zal de samenwerkingsovereenkomst worden getekend tussen de Protestantse Gemeente Zaandam, Martijn Ouwerkerk als pionier en de PKN. Ook wordt het logo van Live gepresenteerd met een grote banner.

Dit is een bijzonder moment, omdat er een nieuwe vorm van kerk-zijn wordt gestart specifiek gericht op jongeren. Er zal aan de slag gegaan worden met jongeren door middel van vormen van deze tijd. Er is gekozen voor de game YourStory. Dit is een online spel waarbij jongeren opdrachten krijgen om in het echte leven mee aan de slag te gaan. Waarin we in de media tegenwoordig alleen maar horen dat kerken haar deuren sluiten, zullen er nu deuren geopend worden. Als dat geen moment is om bij te wonen…?

Als u niet kunt wachten om meer informatie te krijgen over Live Zaandam ga dan naar de website van Martijn Ouwerkerk. www.martijnouwerkerk.nl/live of volg ons op Facebook Live Zaandam.

Categorieën: 15 jaar en ouder, Nieuws | Tags: | Geplaatst op 9 november 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

2 Reacties

 1. door Bert Boer

  Op 10 november 2014

  Beste Martijn,

  ik zie uit naar de feestelijke start op 16 november. Je bent dan al 10 maanden bezig om de gemeente voor deze pioniersplek te winnen en het spel voor te bereiden. Goed dat je daarbij ondersteuning krijgt vanuit de landelijke kerk. En natuurlijk staan er ook plaatselijk mensen om je heen. Dank voor je enthousiasme en moed om hieraan te beginnen. En mocht het eens tegenzitten, haal er dam tijdig mensen bij. Veel succes. Ik ben er trots op dat wij in Zaandam gaan pionieren.. .

 2. door Neeltje

  Op 13 november 2014

  Hoi Martijn, ziet er allemaal aansprekend uit, vlot filmpje ook zeg. Succes!! Groeten, Neeltje

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856