Peuters, vijf broden en twee vissen

In de Westzijderkerk is er regelmatig speciale aandacht voor peuters tijdens de diensten door middel van de peuterprologen. Lees en kijk hoe leuk dat is en zet 19 april alvast in de agenda!

Zondag 22 maart 2015 was het weer zover, een peuterproloog. Vele kindjes en ouders waren aanwezig! Wat een feest. Pieter en Birke vertelden het verhaal over de 5 broden en 2 vissen. Pieter had ze zelfs aan zijn jasje hangen. De kinderen mochten de broden en vissen delen onder de mensen in de kerk. Wat een mooie en goede vertaling van de bijbeltekst! Na de dienst kregen de kinderen een leuk boekje mee naar huis over dit thema.

19 april is er wederom een peuterproloog in de Westzijderkerk. Naderhand gaan we naar de speeltuin in de Havenbuurt. Hopelijk dan weer een leuke opkomst van vele jonge kinderen en ouders en andere gemeenteleden!!

Groeten

Charlotte van Brussel

Foto’s van Jan Kes

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: 4-11 jaar | Tags: , , , | Geplaatst op 31 maart 2015

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856