Petrus’ liefde voor Jezus

Jezus

Zondag 22 april was er een TJOK dienst in de Westzijderkerk. Samen met de “Song en Praise Band” hebben we prachtige liederen gezongen, terwijl Dick van Bezooijen de muzikale begeleiding verzorgde op het orgel.

Thema van deze dienst was een gedeelte uit Johannes 21. Aan het meer van Tiberias vraagt Jezus Simon Petrus driemaal iets heel belangrijks :

‘Simon, zoon van Johannes, heb je mij lief, meer dan de anderen hier?’ Petrus antwoordde: ‘Ja, Heer, u weet dat ik van u houd.’ Hij zei: ‘Weid mijn lammeren.’ 16 Nog eens vroeg hij: ‘Simon, zoon van Johannes, heb je me lief?’ Hij antwoordde: ‘Ja, Heer, u weet dat ik van u houd.’ Jezus zei: ‘Hoed mijn schapen,’ 17 en voor de derde maal vroeg hij hem: ‘Simon, zoon van Johannes, houd je van me?’ Petrus werd verdrietig omdat hij voor de derde keer vroeg of hij van hem hield. Hij zei: ‘Heer, u weet alles, u weet toch dat ik van u houd.’ Jezus zei: ‘Weid mijn schapen’.

Terwijl ds. Pieter van der Woel ons vertelde over de betekenis van deze tekst, maakten de aanwezige kinderen hierover prachtige tekeningen.

Klik op éen van de kleine foto’s om ze op ware grootte te zien. Druk op de [Escape] toets om weer terug te keren naar de website.

Categorieën: Nieuws | Tags: , , | Geplaatst op 25 april 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856