OuderenContact zoekt vrijwilligers

Zoals u al eerder in het kerkblad heeft kunnen lezen zijn wij vanuit het OuderenContact gestart met verjaardagenmiddagen voor onze gemeenteleden van tachtig jaar en ouder.

Vier keer in het jaar worden de gemeenteleden die in een bepaalde periode 80 jaar of ouder zijn geworden, persoonlijk uitgenodigd  via een brief om tijdens een gezellig samenzijn hun verjaardag te vieren. Al twee keer hebben we deze middag georganiseerd en al is de aanloop nog niet zo groot, door degene die wel zijn geweest  wordt het wel heel erg op prijs gesteld. Voor de organisatie van het OuderenContact  is dit ook een verlichting, want op deze middagen zijn ook de predikanten aanwezig die voor een ieder aanspreekbaar zijn. Maar we willen natuurlijk niet die ouderen, die niet in de gelegenheid zijn naar deze middagen te komen, vergeten.

Tijd over?

Het probleem is echter dat er meer 80+ers per jaar bijkomen dan dat er afvallen. Daarbij komt dat er ook al een aantal bezoekdames en –heren niet meer in de gelegenheid zijn bezoekwerk te verrichten. U begrijpt dus, dat wij naarstig op zoek zijn naar dames en heren die zich een  paar uurtjes per maand in willen zetten om onze oudere gemeenteleden te bezoeken. Bent u dus net in de VUT terecht gekomen of heeft u op een andere manier wat meer vrije tijd gekregen meld u zich dan aan. Het voordeel is dat u zelf kunt uitmaken (in overleg met de oudere) wanneer u uw tijd inzet. Twee maal per jaar plannen wij een ochtend om met elkaar onze ervaringen uit te wisselen.

Opgeven

U kunt zich opgeven via de e-mailadressen van Kitty Prins,( k2.via@kpnplanet.nl)  of Elske Haeser (elskehaeser@hotmail.com). Maar bellen mag natuurlijk ook op nummer 6158565 (het liefst tussen 11.00-13.00 uur)  en 6355933.

Categorieën: Activiteiten, Ouderen | Tags: , , , | Geplaatst op 3 september 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856