Orgelimprovisatie door Martin Mans

Een unieke gebeurtenis in de Oostzijderkerk: Martin Mans improviseert op verzoek! Op zondag 09 september 2012 vanaf 15:30 bent u van harte welkom in de Oostzijderkerk.

Op verzoek

Vanaf 15:30 kunnen orgelmuziekliefhebbers verzoeken indienen, waarna Martin Mans de verzoeken groepeert en improvisatie-ideeën uitwerkt om vanaf 16:00 uur te zorgen voor muzikale verrassingen! De improvisaties op verzoek bestaan uit muziek uit kerkbundels, musicals maar ook Bach en Händel kunnen langskomen.

Over Martin Mans

Martin Mans geeft jaarlijks overal in het land zo’n tweehonderd druk bezochte orgelconcerten. De in 1965 op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee geboren Martin Mans zat op 7-jarige leeftijd al achter het orgelklavier, op 11-jarige leeftijd begeleidde hij voor het eerst koren en een jaar later al werd hij kerkorganist in zijn geboorteplaats Melissant. Sinds 1995 is Mans organist van de Breepleinkerk in Rotterdam. Hij maakt regelmatig concertreizen door Europa, Canada, Amerika en Australië. Hij treedt ook op voor radio en tv (o.a. in ‘Nederland zingt’) en begeleidt o.a. de Urker Mans Formatie, The Martin Mans Formation, het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor ZIM en het Mannenkoor De Gouwestem.

Meer info

Voor slechts € 10,00 kan dit bijzondere concert worden bijgewoond. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de Oostzijderkerk verkrijgbaar. Verdere informatie mail: concertcommissie@live.nl  –  www.martinmans.nl  Na afloop zijn er uiteraard ook DVD’s en CD’s te koop.

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Muziek | Tags: , , | Geplaatst op 8 augustus 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856