Oproep: bid voor ons

Langs deze weg wil ik jullie, de protestantse gemeente Zaandam, de gemeente in de Noorderkerk en de Westzijderkerk, oproepen om te bidden voor de Youth Alpha.

 

 

 

Momenteel hebben we meer dan 30 deelnemers voor de Youth Alpha-cursus. Zullen we gezamenlijk bidden voor deze jongeren?

Mattheus 18:20 ‘Daar waar twee van jullie hier op aarde eensgezind om iets vragen, wat het ook is, dan zal mijn Vader in de hemel het voor hen laten gebeuren’.

Gebed is nodig
Wat een geweldige belofte in de Bijbel. Gebed is het fundament voor al het werk wat we mogen doen voor God, hier in Zaandam. Gebed is ook noodzakelijk voor het werk wat we doen op de Youth Alpha. Wij mogen instrumenten zijn in Gods hand, wij mogen doorgeven alles wat wij zelf van God hebben ontvangen. Alleen God zelf kan mensen tot Hem trekken en alleen God zelf kan harten aanraken. Hier is gebed voor nodig. Daarom wil ik jullie, de protestantse gemeente Zaandam, de gemeente in de Noorderkerk en de Westzijdekerk oproepen om te bidden voor de Youth Alpha.

Ruim 30 jongeren
Op het moment hebben we meer dan 30 deelnemers voor de Youth Alpha, dit is een geweldig aantal. De meeste van deze jongeren zijn zoekend naar God, jongeren die misschien wel twijfelen of er een God bestaat, jongeren waar God een Vader voor wil zijn, waar God een relatie mee wil.

Bid voor hen, bid voor ons
Elke zondag, 10 weken lang, van 19:00 tot 21:00 komen we bij elkaar om over het geloof te praten in kleine groepjes. Ik wil jullie oproepen om rond deze tijd of op een ander tijdstip te bidden voor deze jongeren.

Bid voor het team, voor de leiders van de groepjes, dat ze de woorden mogen spreken van God. Bid dat we elke week de energie mogen hebben om te komen en te investeren in deze jongeren.

Bid voor de jongeren, dat ze elke week naar de bijeenkomsten mogen komen, dat ze het leuk mogen vinden en zich veilig mogen voelen om te vertellen waar ze mee worstelen met betrekking tot het geloof.

Bid dat niets ons mag tegenhouden om dit werk te doen wat we doen. Dat er een groep enthousiaste jongeren uit deze Youth Alpha mag komen die zich willen inzetten voor het geloof en de kerk waar ze bij horen.

Ontzettend gaaf
Ik zou het ontzettend gaaf vinden als er elke week een groepje is, die wil bidden tussen 19:00 en 21:00. De avonden zijn: 1 april, 8 april, 15 april, 22 april, 29 april, 6 mei, 13 mei, 18 t/m 20 mei (weekend) 27 mei en 3 juni.

Wilt u mij mailen als u wilt bidden op een van deze data, dan stuur ik specifieke gebedspunten door, wat speelt in de groep.

Blessings,

Martijn Ouwerkerk

Categorieën: 15 jaar en ouder, Jeugd, Nieuws | Tags: , , , , | Geplaatst op 1 april 2012

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856