Het Oostzijderkerkkoor zoekt versterking

Het Oostzijderkerkkoor is dringend op zoek naar een dirigent en nieuwe koorleden. Altijd al willen zingen en muzikaal mee willen werken aan kerkdiensten? Kom dan naar een repetitieavond. Veel muzikaal talent in de omgeving? Deel dit bericht en help het Oostzijderkerkkoor aan een dirigent en koorleden.

Onze dirigent heeft te kennen gegeven in juni 2015 te willen stoppen als dirigent van ons koor. Na ruim 32 jaar komt een einde aan zijn inzet. Wij vinden dat heel jammer maar hebben wel begrip voor zijn beslissing. Enkele oudere leden hebben aangegeven dat moment te gebruiken om ook te stoppen vanwege leeftijd en/of lichamelijke ongemakken.

Op zoek

Om het voortbestaan van het koor veilig te stellen, zijn wij daarom op zoek naar een dirigent(e) en nieuwe koor leden. Wij hopen dat er zowel een dirigent(e) en nieuwe koorleden gevonden kunnen worden zodat ons koor nog jaren haar diensten kan aanbieden aan de kerken.

Welkom

Op de site van het koor kunt u de sfeer al proeven. Belangstellenden zijn welkom op een repetitieavond op maandag van 20:00-22:00 uur in de Noorderkerk. Informatie kan worden ingewonnen bij de voorzitter, Gretha Stel, tel. 075-6147805.

Jan Stavast

 

 

About Webredactie Ellis van Atten
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorie├źn: Muziek, Oostzijderkerkkoor | Tags: , , , , , | Geplaatst op 7 december 2014

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856