OOG is weer begonnen

OOG, ontmoeting voor oudere gemeenteleden, is dit seizoen van start gegaan met een lunch. Tinie Geugjes doet verslag, geïllustreerd met foto’s. Lees en wordt nieuwsgierig!

De eerste bijeenkomst was op woensdag 5 september. Om twaalf uur zijn we begonnen met een lunch waar 29 mensen zich voor opgegeven hadden. Het werd georganiseerd door Trix van den Berg, Leni Treffers en Boukje Vlam. Rina Hartog fungeerde als penningmeester. Er werd een kleine bijdrage gevraagd, die niet in verhouding stond met wat we opgediend kregen.

Salades, taarten en pruimenjam
De salades zijn gemaakt door Baukje en de hartige taarten zijn door Trix van den Berg, Leni en Cor Treffers gemaakt. Er was ook rekening gehouden met mensen die vegetarisch eten.  Heel veel ingrediënten komen uit de tuin van Cor. In de toetjes was de pruimenjam van Cor terug te vinden. De stemming was prima. Mieke de Jong opende de lunch met het voorlezen van een gedicht.

Creaclub
Na afloop moest het orgelplein weer gereed gemaakt worden voor de Creaclub. De mensen die alleen voor de lunch kwamen zijn toen huiswaarts gegaan. De leiding van de Creaclub had bedacht dat het leuk zou zijn om zakjes te beschilderen die je gebruiken kunt om een cadeautje in te doen. Het is mooi om te zien hoe creatief de deelnemers zijn. Trix en Hannie Postma gaven daar aanwijzingen bij. Al met al, was het heel fijn om iedereen weer te ontmoeten.

Meedoen?OOG is het hele seizoen actief, lees hier meer over het gevarieerde programma.

Categorieën: OOG | Tags: , | Geplaatst op 7 september 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856